Allt var inte bättre förr

Underbart solig septembertorsdag med så där härligt krispig luft ute och ganska varmt fortfarande även om det är tidig höst. Har sagt det förr och lär säga det många fler gånger, september är verkligen min favoritmånad!

Idag har jag kört ett intensivt träningspass på lunchen och sen en snabb dusch innan eftermiddagens jobb väntar. Det är skönt att kunna ha möjlighet att göra sånt på lunchen när man bor nära både jobb och träning. Ingen ställtid annat än ombyte och cykeltur på två minuter till Iksu plus.

Have a nice thursday

Relativt lugn dag på jobbet, tänker ibland på när mina barn skulle försöka förklara för sina kompisar vad mamma jobbade med (när de var små och jag jobbade som egen företagare och sen som näringslivsutvecklare) och de efter en stunds paus sa “mamma spelar på sin dator på jobbet” 🙂 . Extra kul för mig som aldrig ens fixat att kunna spela dataspel, Donkey Kong och Oil Panic (föregångaren till utbytbara Nintendo – ja, så gammal är jag 🙂 ) var det mest avancerade jag mäktade med. Hade inte ens ro att försöka spela tennisspelet som brorsan hade på sin Amiga (tror jag den första datorn hemma hette). Mörk bakgrund och en vit plupp som studsade fram och tillbaka på skärmen. Jösses, det var tider. Tänk vilken utveckling fram tills nu på den fronten, allt vi kan göra i mobilerna till exempel. Allt var sannerligen inte bättre förr. Och jag är ganska säker på att det kommer att fortsätta utvecklas länge än.

Eftermiddagen kommer att innehålla en del förberedelser inför morgondagens möten, jobbmöten vinner mycket på förberedelser. Andra möten kan vara mer spontana och innehålla annat som inte behöver förberedas, bra att växla mellan olika sorters möten.

Nu är maten värmd och det är dags att käka.

Trevlig torsdag!