Laddat med extra energi

Igår fick jag nyttja nästan hela dagen för att ta mig till Bryssel, åkte hemifrån runt nio på morgonen och checkade in på hotellet strax före sju på kvällen.

Tidigare har det gått att åka hemifrån runt lunch, men för tillfället så finns inte den möjligheten. Nåja, ingen större fara, helt ärligt så var det faktiskt skönt att ha lite tidsmarginal och slippa springa på flygplatser, något som jag ägnade mig ganska frekvent åt innan jul ?.

Jag har använt tiden till att läsa, både ”själv” och att stickläsa, alltså lyssna på ljudbok och sticka samtidigt. Just nu håller jag på med I natt är du död av Viveca Sten. Den började bra och jag ser fram emot att fortsätta på flygen hem imorgon kväll. Om allt är i tid så landar jag runt midnatt hemma, så det blir en sen kväll för mig.

Snacka om att foton snabbt kan kännas daterade när håret vuxit ?

Om en stund inleds plenarsessionen i Regionkommittén med gruppmöten och delegationsmöten. Dagens session pågår till 21, så jag har laddat med lite extra energi i väskan. Det brukar behövas.

Imorse unnade jag mig en liten sovmorgon, det kändes lyxigt. Så därför kommer bloggen först nu, men det torde nog inte vara någon större skada skedd tänker jag ?. Även om jag emellanåt fått någon fråga om var bloggen var just den dagen, så är jag mycket glad för den respons jag fått och den fina återkopplingen, sånt betyder mycket. Tack!

Nu är det dags att promenera iväg till Regionkommittén innan det på eftermiddagen blir plenar i EU-parlamentet. Vi hörs!

Trevlig onsdag!