Förena nytta med nöje

Vilken härlig kväll det blev igår! Blodomloppet gick av stapeln här i Umeå och vilken folkfest det var, vädret var fint och det kändes som en fin försommarkväll. Vi var ett glatt gäng moderater som deltog i flera lag som både sprang och promenerade längs Umeälven där naturen nästan har exploderat av grönska de senaste dagarna.

Vi fick till många glada samtal under kvällen, kul också med fina kampanjtröjor som vi alla hade på oss. Jag och Anders passade på att förena nytta med nöje – både kampanj och motion 🙂 .

Det är högt vattenstånd i älven men lyckligtvis har vi här vid kusten klarat oss undan de allra största vattenmassorna. Det är verkligen både imponerande och lite skrämmande att se naturens egna krafter som forsar fram när snön blir till vatten efter den snörika vintern som vi har haft.

Så vacker träningsrunda längs Umeälven!

Alldeles snart är det dags att stänga datorn och åka ut till flygplatsen för att flyga till Stockholm. Det är dags för möten och sammanträden på SKL, Sveriges Kommuner och Landsting. För min del så väntar en hel del fler möten än en vanlig månad, men det ser jag bara fram emot. Det ger så mycket energi och ny kunskap att träffa vänner från hela landet för att diskutera aktuella samhällsfrågor ur ett moderat perspektiv.

Ni vet ju att ett av mina två motton är Var dag ny kunskap och dagar som dessa så stämmer det verkligen mer än vanligt. Det finns alltid nya saker att lära sig, i stort som smått. (Mitt andra motto är Förändring är det enda som är beständigt, om någon funderade 😉 ).

Jag ser fram emot en promenad från centralen till Slussen när jag har landat och kommit in till Stockholm från Arlanda, förhoppningsvis är det lika fint och soligt väder i huvudstaden som vi har här hemma i Umeå. Det återstår förstås att se, men hoppas kan man ju alltid.

Väskan är packad, så lätt som möjligt i vanlig ordning, och denna gång kände jag mig lite inspirerad av ljuset och grönskan så jag tryckte ner träningskläderna också. Vem vet, om tid ges så kanske det blir en runda i vår vackra huvudstad. För det är den verkligen, en av de vackraste om man frågar mig.

Dags att åka!

Trevlig onsdag!