Fredag

Då var det äntligen fredag och det känns bra att ha en ganska obokad helg framför sig, inga direkta tider att passa och massor av tid för att pyssla lite hemma och koppla av.

Först och främst vill jag rikta ett tack till alla er som precis liksom jag gick igång på nyheten om försämringen av arbetande svenskars kondition, det lär jag nog återkomma till lite nu och då även framöver. Det finns massor att resonera om i det ämnet och som ni vet så är friskvård och hälsa ett ämne som engagerar mig. Så fortsätt gärna diskussionen om detta, det ser jag fram emot.

Som jag skrev igår så blev det ett träningspass för mig på lunchen och vilken energi jag hade med mig dit! Passade på att öka vikterna på några av övningarna av bara farten 🙂 . Idag var det en kall morgon, vaknade upp till -8 grader, men i gengäld så är det en klar och vacker dag med till och med solsken, så inget ont som inte har något gott med sig.

För min del så står rörlighet på önskelistan för dagens rörelse, så yoga ligger nära till hands. Det är välgörande och alltid superskönt både under och efter ett yogapass, och för min del handlar det mest om att intala hjärnan att det faktiskt också är träning. Fastän man inte får hög puls och svettas massor. Eller så blir det en promenad under lunchen för att lapa lite dagsljus och kanske solsken. Jag har inte riktigt bestämt mig än, kanske gör jag lite av båda 😉 .

Nästa vecka blir en bra sådan, det är en fullmatad vecka som innehåller kommun-, landstings- och regionfullmäktige så det politiska får verkligen sitt från måndag till torsdag. Det är sista gången det är landstingsfullmäktige och regionfullmäktige i dess nuvarande former, från årsskiftet så slås de ihop till enbart ett regionfullmäktige. Region Västerbotten blir alltså nuvarande landstingsfrågor och regionala utvecklingsfrågor.

Så helgen kommer att få innehålla inläsning av ganska mycket handlingar inför den kommande veckans möten, men det blir bara intressant och roligt.

Nu är det dags att byta om för lite lunchmotion och sen hinna värma lite rester innan eftermiddagens jobb väntar.

Trevlig fredag!