Pepp, politik och skumtomtar

Tusen tack snälla ni för alla grattishälsningar och pepp igår, det värmer verkligen! Jag ser verkligen fram emot att få ta mig an de regionala utvecklingsfrågorna på både djup och bredd från årsskiftet och det ska bli roligt att få ägna sig åt detta på större del av min tid.

Så länge man har förmånen att få ha förtroendeuppdrag så är jag glad över att få mer tid att ägna mig åt det. Pepp!

Denna vecka har verkligen ägnats åt samhällsfrågor och är fullmatad med politik. Måndag var det kommunfullmäktige, tisdag och onsdag ägnades åt mitt kommande huvuduppdrag i nuvarande landstingsfullmäktige och idag är det den allra sista gången som regionförbundsfullmäktige hålls.

Idag är det rejält blåsigt, snudd på stormvindar som viner ute och så har det även börjat småregna också. Så novembervädret är inte så uppiggande just nu kan man säga. Jag hann med en halvtimme på löpbandet imorse och det var skönt, även om jag inte är nån morgonträningsfantast.

Jag är så imponerad av vännerna som fixar riktigt tidiga morgonpass, jag har sällan kommit igång i kroppen så tidigt. Men ibland är det ju ändå skönt att få en bra träningsstart på dagen, så jag kanske framöver ska försöka få till det lite oftare. När jag kan och hinner tränar jag gärna mitt på dagen och som ni vet så får jag emellanåt till lunchpass och det passar mig bäst.

Jag tycker att jag får så bra extra energi av det och det märks ännu tydligare nu när det är den mörkaste delen av året. Eftermiddagarna då jag har haft möjlighet att kunna träna på lunchen är oftast de mest produktiva, så för mig passar det finemang.

Jag köpte denna Nocco med smak av skumtomte ? och det återstår att se om det är flipp eller flopp, men ibland är det ju kul att prova på nya saker ?.

Trevlig torsdag!